Covid-19 retningslinjer

I forbindelse med Covid-19 ønsker vi at tage vores forholdsregler for, at den ikke spredes eller kommer til vores værksteder.

Vi håber derfor på jeres forståelse i forbindelse med nedenstående forholdsregler, og håber at I vil respektere disse.

1: Vi giver desværre ikke hånd

2: Hold afstand – både til medarbejdere og øvrige kunder

3: Kunder SKAL blive i kundeområdet eller ved indgangen

4: Vi desinficerer bilen indvendig både inden bilen kommer på værkstedet, og inden den bliver leveret til jer igen.

5: Vi desinficerer bilens dørhåndtag

6: Vi opfordrer alle til at vaske hænder og benytte håndsprit

7: Vi benytter handsker

Langt de fleste af vores værksteder tilbyder også hente- og bringeservice så du ikke behøver at køre til værkstedet selv. Du kan se om dit lokale Diesel/HybridCenter tilbyder hente- og bringeservice på deres Facebook side eller hjemmeside.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte værkstederne direkte for at høre hvilke forholdsregler de tager.

 

Vedligeholdelse af din dieselbil

Forkert eller manglende vedligeholdelse er ikke godt for hverken en benzin- eller en dieselmotor. Her er et par gode råd, der minimerer risikoen for, at der opstår skader på en dieselmotor:

• Begræns mængden af korte køreture.

• Benyt motorolie med de rette specifikationer, når du har en dieselbil med partikelfilter.

• En gang imellem har motoren godt af, at man kører lidt frisk til – f.eks. en god tur på motorvejen.

• Vent på forvarmeren før motoren startes. Køb evt. en motorvarmer.

• Overhold intervallet for service.

• Hos Diesel/Hybrid Center har vi en række specielle produkter til brug ved rensning af motor, katalysator, partikelfilter, turbo og indsprøjtningssystem.

 

Miljø

Alle nyere dieselbiler har i dag et partikelfilter. Partikelfilteret har til formål at rense udstødningsgassen. Tænker du på miljøet, er en dieselbil med partikelfilter det mest miljøvenlige valg. Du kører mange kilometer på literen og får køreglæden ved en motor med et højt drejningsmoment ved lave omdrejninger. Men husk at en dieselmotor ikke er skabt til udelukkende bykørsel. Den kører længst på literen og er derfor bedre for miljøet ved lange ture på f.eks. motorvej. Det bakkes op af, at motoren også er skabt til længere ture ad gangen.

Alle Diesel/Hybrid Center overholder myndighedernes miljøkrav vedr. håndtering, opbevaring og bortskaffelse af brugte reservedele og andre materialer.

Skal jeg vælge en dieselbil?

Det afhænger af dit kørselsmønster og behov. En dieselbil er et godt valg, hvis du kører lange ture og meget på motorvej.

Kører du kun rundt i byen, bliver motoren sjældent helt varm, og det medfører en større risiko for, at bilens indsugningssystem og især partikelfiltret tilsoder. Hvis du kun kører korte ture, kan du risikere at din dieselbil ikke kan køre så langt på literen som fabrikanten har angivet.

 

Reducer dit brændstofforbrug

Brændstofpriserne har i dag nået højder, som betyder, at der er mange penge at spare på brændstoføkonomien, hvis bilens forbrændingssystem er optimeret.

Én af de service vi kan tilbyde hos Diesel/Hybrid Center, er kontrol og optimering af standard dieselmotoren og forbrændingssystemet, så du får reduceret dit brændstofforbrug.

Næste gang du besøger dit DIESEL/HYBRID CENTER værksted, kan du bede om, at få foretaget en analyse af for brændingssystemet.

 

Original kvalitet

Vi bruger altid kun reservedele af original kvalitet til dieselmotorer. Det vil sige reservedele fra producenter, der leverer direkte til bilproducenter verden over.

På den måde sikrer vi den bedste kvalitet i vores arbejde, hurtigere og mere effektivt værkstedsarbejde og vigtigst af alt – glade og tilfredse kunder. Og det betyder alt for os. Det er det bedste for bilen og det bedste for din økonomi.